Werking van edelstenen

Er zijn heel erg veel verschillende edelstenen, ieder met zijn eigen (kristal)structuur, frequentie, werking, kleur, hardheid, poreusheid en daardoor draagbaarheid. Sommige variaties lenen zich door hun kwetsbaarheid niet echt om gedragen te worden. Ik beperk mij hier dus tot de varianten die wel draagbaar zijn. De komende tijd zal ik verder gaan werken aan deze pagina, die zoals u ziet nog in ontwikkeling is. 

Welke edelsteen past bij mij?

Welke edelsteen past bij mij? Hoe kies ik? Zijn de meest gestelde vragen.  Informatie, betekenis, advies, kiezen, kopen, astrologie, yjotish, intuïtie

Dragen van edelstenen

Een edelsteen kan je gewoon in je broekzak bij je dragen. Zelf doe ik dat nu al maanden met labradoriet. Ik adviseer dan wel de steen in een zakje te doen, bij mij viel de steen regelmatig uit mijn zak met breuk tot gevolg. Een zakje zorgt voor meer wrijving en verkleint dus de kans op een ongelukje.